Barion Pixel

Kiadványok: Abrams Books

Sweet France

Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze. 


Szerzők: Francois Blanc

The Great American Burger Book

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


Szerzők: George Motz

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

Pie for Everyone

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Szerzők: Petra Paredez
Kategória: Alapanyag

French Pastry at The Ritz Paris

French Pastry at The Ritz Paris

A Ritz és a cukrászat: két dolog, ami nagyon jól összeillik, két univerzum, ami ellenállhatatlanul is egy madeleine emlékét eleveníti fel, Szép Heléna körtéjének énekét. 


BBQ&A with Myron Mixon

BBQ&A with Myron Mixon

Gondolkozott már azon, hogy vajon tud-e egy jó barbecue-t készíteni, smoker, pit vagy grill nélkül? Hogy rub-ot vagy marinádot kell használnia? Nem biztos benne mi az a marhaszegy, vajon le kell-e kártyáznia, és ha igen, hogyan? 


Szerzők: Myron Mixon

Myron Mixon's BBQ Rules

Myron Mixon's BBQ Rules

A New York Times bestseller írója és a Destination America BBQ Pitmasters sztárja, Myron Mixon visszatér a kerti ’pit barbecue’ alapjaihoz a BBQ Rules-ban, bemutatva a legalapvetőbb ’old-school barbecue’ technikákat 50 klasszikus recepttel.


Szerzők: Myron Mixon

Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Restaurant Service

Restaurant Service

Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát. 


Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


In Search of Tea

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.


Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Ebben a figyelemre méltó vizuális felmérésben a nemzetközileg elismert Sebastião Salgado fotós a fenntartható kávégazdálkodás hagyományos módszereit dokumentálja az egész világon, feltárva a történelem és a büszkeség mélyén átitatott rituálékat.


The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

Pepper

Pepper

A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére.