Kiadványok: BooksforCooks

Wassim Hallal

Wassim Hallal

Új könyvében, Wassim Halal séf saját kezűleg válogatta össze legjobb receptjeit a dániai Aarhus-ben működő, Michelin csillagos Frederikshøj étterméből. Barátja, az ismert művész Michael Kvium 8 litográfiát készített, ami a séfet az őrület és zsenialitás határán mozgó ember archetípusaként ábrázolja.



Szerzők: Wassim Hallal

One day at Geranium

One day at Geranium

Egyetlen 3 Michelin csillagos étterem van Koppenhágában – és nem, nem a Noma az – ami ismertségben René Redzepi éttermével vetekszik. Ezt a sokak által óhajtott státuszt a Geranium tudhatja magáénak; ez a könyv az első, amit neki szenteltek.



KOKS.

KOKS.

KOKS, egy első osztályú gasztronómiai szentély a Feröer-szigeteki Hotel Føroyar-ból. Leif Sørensen fiatalkorában Dániába utazott, hogy tapasztalatokat szerezzen és képezze magát neves chefek mellett, úgy, mint Francis Cardenau és Briand Funder. Tapasztalatokkal, tehetségesen 1999-ben visszatért a Feröer szigetekre. A chef, René Redzepi-vel, és még sok más szakemberrel együtt aláírta a "New Nordic Kitchen" kiáltványt.



Szerzők: Leif Sørensen

Ronny Emborg - The Wizards Cookbook (Sold out)

Ronny Emborg - The Wizards Cookbook (Sold out)

Ronny Emborg szakácskönyvében 112 részletes receptek ismertet teljes részletességgel, professzionális fényképekkel. Ez a könyv bevezetés Ronny Emborg "Érzéki, Stílusos Konyhájába", ahol minden érzékre hat, és életre keltik azokat. A könyvben egy egyedülálló betekintést kapunk a szerző konyhájának szívébe, ahol tetten érhetők a régi és modern technikák egyaránt.



Szerzők: Ronny Emborg