Kiadványok: Clarkson Potter

Making Chocolate

Making Chocolate

Az Egyesült Államok egyik legünnepeltebb csokoládékészítője elmagyarázza, hogyan készítsünk csokoládét otthon a kezdetektől. Ez az első kalauz, ami végig kalauzol a csokoládékészítésen a-tól z-ig, a kakaóbabok beszerzésétől, a csokoládékészítéshez használt gépekig és működésükig, 30 desszert és édesség receptjével kísérve.



Kristen Kish Cooking

Kristen Kish Cooking

Szakácskönyv napjaink egyik legizgalmasabb fiatal amerikai séfjétől, 80 recepttel, amik ünneplik a kifogástalan technikákat és összekötik koreai örökségét, Michigan-i fiatalkorát, Boston-i szakácséveit és életének sok más szakaszát.



Szerzők: Kristen Kish

Slow Fire

Slow Fire

A ropogósra sütés, a lassú tűzön sütés zúgása, a lassú hőkezeléssel sütés. Justin Smillie neve garancia, ha a hővel és idővel való kifinomultság alapos ismeretéről beszélünk. A könyvben az Upland ünnepelt séfje ismerteti a párolás, sütés és grillezés alapvető technikáit - segít, hogyan lásd őket új szemmel és tanuld meg a szabályait, hogy aztán megszeghesd azokat.