Kiadványok: Ducasse Editions

Le Grand livre de la Charcuterie

Le Grand livre de la Charcuterie

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 



Mirazur

Mirazur

Ismerkedjen meg az olasz-argentín séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a két Michelin-csillagos séf konyhájában. 



Szerzők: Mauro Colagreco

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.



Szerzők: Cédric Grolet

Frenchie

Frenchie

Már nem kell bemutatnunk Greg Marchand-t, ezt a dinamikus fiatal séfet, aki különböző éttermeivel a Rue du Nil mozgatórugója. De nemcsak Párizs hatott a séf kreativitására…London és New York is segítettek identitásának és dinamizmusának kovácsolásában.



Szerzők: Greg Marchand