„Brot”


« Vissza | Szerzők: Heiko Antoniewicz
  2011. október 18. 23:29

„Brot”

Ropogós, finom kenyér, valamint egy friss, egyedülálló vajkeverék, krém vagy egy kiváló ízesített olaj, speciális ízű sóval ízesítve! Ez egy tökéletes előjátéka a sikeres étkezésnek.


Széles áruválaszték beszerzéséhez és használatához ad segítséget, tanácsot a szerző a könyv első fejezetében. A magvak és azokból őrölt lisztek fajtái kerülnek bemutatásra, fényképekkel illusztrálva, könnyítve azok felismerését.  Leírja az alapokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy saját kenyeret készítsünk. Argan olajos kenyér, Grisini, Chapati, Citrom kenyér, Naan kenyér, hogy csak néhányat említsünk, a sok finomság közül. A következő fejezetben a vajkeverékek, vajkrémek, tapenádok , ízesített olajok és sók elkészítését ismerhetjük meg. A folytatásban az előzőleg megismert kenyerekből készült, chipsek, nyalókák, crostinik, bruschetták, vagyis apró falatok, snackek és fingerfood készítmények elkészítését sajátíthatjuk el. Végezetül, az utolsó fejezetben a szerző teljes értékű, önálló ételeket készít. Főszerepben a kenyér, bizonyítva, hogy a kenyér nem csak kísérőként képzelhető el az étkezés során.

„A kenyér sokkal többet érdemel”.

A séf összes kiadványára jellemző az elegancia, ésszerűség, és az egyediség. A Brot című könyv , magas fokú, innovatív kreativitást képvisel.

Tekintsen bele a kiadvány tartalmába itt.

http://www.antoniewicz.org/


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Heiko Antoniewicz
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9783875150452
Nyelv: Német
Méretek: 22.5 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.39 kg
Oldalszám: 256
Ár: 20 290 Ft