40 Amazing Desserts


« Vissza | Szerzők: Bart Ardijns
  2017. szeptember 29. 14:20

40 Amazing Desserts

A belga cukrász, Bart Ardijns magas szintű kreativitással mutat be 15 közkedvelt desszert klasszikust. Mesterfogásaival és kellő adag találékonysággal 20 eredeti desszertet is kifejlesztett, ízek, textúrák, színek és formák széles skáláján.


Azoknak, akik ételallergiától szenvednek, a legnagyobb elővigyázatossággal állított össze 5 allergén-mentes fogást. Alapreceptek és technikák pontos leírásaival mind az amatőr cukrászok, mind profik élvezettel és a biztos sikerrel állhatnak neki a munkának. Bart Ardijns cukrászséf kreativitásával új köntösben mutatja meg a vacsora utolsó fogásának ízeit, textúráit, formáit és tálalását, a legkülönbözőbb hozzávalókat és ízeket vegyítve. Ezek által játékos felújításon mennek keresztül ismert fogások, lépéseket bemutató fotókkal, és bennfentes útmutatóval a gluténmentes, laktózmentes és cukormentes desszertek világába.
 
Megkönnyítve a receptek elkészítését, néhány recept mellett látható QR kódoknál használjuk az ingyenesen letölthető QR kód leolvasót, mellyel könnyedén feljutunk a szerző youtube csatornájára, és azonnal lejátssza az aktuális recept, alkotóelem receptvideóját, így könnyedén megérthetjük a bonyolultabb, kérdéses részleteket.
 
A Szerzőről:
 
Bart Ardijns, aki megnyerte az Europa Georges Boute verseny első helyét és az eredeti alkotásoknak ítélt különdíjat, dolgozott a neves brüsszeli Wittamer cukrászdában is. Az elmúlt 20 évben cukrászati-és csokoládékészítési dekorációs technikákat tanított a nagynevű Ter Groene Poort gasztronómiai iskolában Bruges-ben.

Photo: LannooKapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Bart Ardijns
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-9401445580
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 28 x 2 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 208
Ár: 12 290 Ft