A Very Serious Cookbook: Contra Wildair

Coming Soon / Hamarosan


« Vissza | Szerzők: Jeremiah Stone, Fabián von Hauske
  2018. szeptember 29. 15:02

A Very Serious Cookbook: Contra Wildair

A new york-i őstehetség séf duó, Jeremiah Stone és Fabián von Hauske, a Contra és a Wildair éttermek séfjeinek első szakácskönyve. Ez a könyv két hely története, amiket gasztrorajongók és séfek egyaránt imádnak világszerte – a Lower East Side-on található Contra degusztációs menüket szolgál fel, míg a Wildair ennek könnyedebb, közérthetőbb testvére. 


A könyv minden lapja az együttműködés és a felfedezés szellemét sugározza, amik a séfek szenvedélyesen szezonális konyhájának, határokat feszegető kreativitásának és a természetes borok iránti szerelmük alapkőve. A szövegek azt mutatják be, hogyan és miért fejlesztették ki nevüket fémjelző ételeket – sok közülük remek kihíváskent szolgál kreatív otthoni és profi szakácsok számára – amik tele vannak sajátos humorral és jellegzetes személyiséggel. A Very Serious Cookbook: Contra Wildair az egyesült államokban élő humorista és borrajongó, Eric Wareheim előszavával kezdődik és 85, fejezetekre osztott receptet tartalmaz: Always – Mindig (állandó, nem szezonális), Sometimes – Néha (hiperszezonális, vendégséf-kollaborációk, nemzetközi utazások ihlette ételek), Never – Soha (az étlapon egyszer feltűnt ételek, még nem létező, de annál fontosabb fogások) és Pantry – Éléskamra. Az éttermet és a kitálalt ételek, a helyszín és utazások fotói elevenítik meg.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Jeremiah Stone, Fabián von Hauske
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714876023
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.6 cm
Oldalszám: 256
Ár: 12 590 Ft