Artisanal Ice Cream Recipe Book

Arte Heladero (Sold out)


« Vissza | Szerzők: Pablo Galiana, Enrique Coloma
  2014. június 08. 11:55

Artisanal Ice Cream Recipe Book

Arte Heladero magazin több mint 30 évnyi tapasztalatának gyűjteménye, receptösszesítője a fagylalt készítés témájában. A spanyol kiadású magazin kizárólag a fagylaltok és azok kiegészítőinek bemutatásával foglalkozik évek óta, a legátfogóbban. A magazin kiadója és szerkesztői úgy döntöttek, hogy a sokéves tapasztalatukat egy 200 oldalas receptgyűjteményben teszik elérhetővé. Az ágazat nemzetközileg is elismert szakemberei egy példa-nélküli és nélkülözhetetlen kiadvánnyal örvendeztetik meg mindazokat, akik érintettek a minőségi kézműves fagylaltok készítésében, és tudomásul veszik, és egyben követik a fagylaltok folyamatosan változó trendjeit.

 


A receptkönyv több mint 200 receptet ismertet, összegyűjtve-szemezgetve a magazinban megjelentek közül, nem kevesebb, mint 13 kategóriában. A receptek szerkesztésében Pablo Galiana és Enrique Coloma vett részt. Segítségül nem csak a fagylaltok ismertetését találjuk a könyvben, hanem a kísérő, kiegészítő elemek, úgy mint a márványos, - ropogós tészták, keksz rétegek, bevonatok és még sok más kiegészítő receptet is. Az Artisanal Ice Cream RecipeBookalapvető információs eszköze mindazok számára, akik jelenleg, vagy a jövőben a kézműves fagylaltkészítéssel foglalkoznak, foglalkoznának. A kiadvány segítségével könnyedén variálhatjuk fagylaltválasztékunkat, szakmailag és technológiailag helyesen készíthetjük el, mellyel mindenképp verseny és minőségi előnyhöz jutunk.

A kiadvány adatai:

217 recept (81. szakember által publikálva)

13. csoportba osztva a kiegészítőkkel együtt.

200 oldal


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Pablo Galiana, Enrique Coloma
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2014
ISBN: 15787206159
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 20 x 1 cm
Súly: 0.66 kg
Oldalszám: 200
Ár: 12 990 Ft