Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Teljeskörű és sokoldalú, a legjobb séfektől


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. május 14. 17:53

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Fejlődése során az Arte Heladero magazin lehetőséget adott a fagylalt világ profijainak – fagylaltozók, cukrászatok és éttermek vezetőinek -, hogy bemutassák legkülönfélébb elképzeléseiket. A fagylalt lett az írók közös nevezője, akik páratlan szaktudásukkal járulhattak hozzá a jégkrém világának fejlődéséhez. Mivel sokféleképpen lehet értelmezni az elkészítési szabályokat és azt a gasztronómiai kontextust, amiben a fagylalt megjelenik, minden receptet hasznos információ kísér az adott kompozícióról, amiben megtalálható és a felszolgálási hőmérsékletéről. Így a receptben jelzik, hogy a jégkrém arra született-e, hogy egy fagylaltozóban árulják, éttermi desszertként szolgálják fel vagy esetleg egy jégkrémtorta része. 12 nemzet csaknem 82 íróját mutatja be ez a receptkönyv, alkotások széles skáláján keresztül, olyan különböző ízvilágokkal mint kakaó és csokoládé jégkrémek, fűszer-és zöldfűszer jégkrémek, sorbet-k és likőr fagylaltok.

Ez a kiadvány értékes eszköz a legkülönfélébb kombinációk elkészítéséhez sokat bizonyított séfek segítségével. Különböző ízcsoportokban szereplő alkotásokat kombinálva teljesen egyedi dolgokat hozhatunk létre, például vaníliafagylaltot egyedi szószokkal és feltétekkel vagy komplexebb kompozíciókat, mint egy jégkrémtorta, fagylaltkehely, desszert szendvicsek vagy valami teljesen egyedülállót, válogatva jégkrémek, sorbet-k, torták, sablék, mousse-ok, bevonatok és dekorációk végtelen sorából. Ebből a szempontból nézve, az Ice Cream: Artisanal Ice Crema Recipe Book minden szükségeset megad minden séfnek, cukrásznak a kreatív munkához, és hogy megtalálják alkotásaik legmegfelelőbb alkalmazását.
 

Photo: Vilbo Editores

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Sorbet
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788494632365
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 21 x 2 cm
Súly: 0.6 kg
Oldalszám: 202
Ár: 12 990 Ft