Bûches


« Vissza | Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
  2017. november 25. 17:55

Bûches

A cukrászok csillogó duója az év végi ünnepek édes jelképét veszi górcső alá, hogy kivonja belőle az ínyenc álmok esszenciáját. Az édességek tetején a dekorációk karácsonyi történetek szereplőit jeleníti meg, de a hagyományos gombák sem vesznek el a modern képvilág mellett.


A déli gyümölcsök különlegessége találkozik a bevont fatörzsek téli hidegségével. A csillogó bevonatok állagok, illatok és színek játékát rejti. A fatörzsek titkai szeletelésnél tárul elénk: dacquoise, mousse vagy génoise, citromos krém, praliné vagy piros bogyós gyümölcs-kompót. És íme 45 Bûches, hogy legalább ennyiszer meggyújtsa bennünk az ínyencség lángját.

Egy nagy cukrász szaktudása egy ínyenc és ismeretterjesztő könyvben.
45 fatörzs-recept
45 felépítési, technológiai vázlat, folyamatábrákkal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-2732482354
Nyelv: Francia
Méretek: 19.7 x 25 x 3.2 cm
Oldalszám: 240
Ár: 11 490 Ft