Bake

Breads, Cakes, Croissants, Kouign Amanns, Macarons, Scones, Tarts


« Vissza | Szerzők: Rory Macdonald
  2019. július 20. 18:09

Bake

Klasszikus francia sütemények egyedi csavarokkal, Amerika egyik felemelkedő sztárséfétől. A Bake, Rory Macdonald Michelin-csillagos tapasztalataiból merít és a kora reggeli croissanttól a késő esti desszertekig viszi az olvasót. 


Macdonald felfedi híres tortáinak és sült ínyencségeinek titkait, amik az Egyesült Államok 10 legjobb cukrásza közé juttatta (Dessert Professional) Könnyen érthető folyamatábrákkal segít klasszikus receptek, pl. fánkok és éclairek mesteri szintű elsajátításában, és új ötletekkel és ízkombinációkkal bátorítja kísérletezésre az olvasót. Több mint 100, klasszikus francia és nemzetközi sütemények kreatív, csavaros változataival – illusztrált mesterművek, amiket a liszt, a tej, a vaj, a tojás és a cukor egyszerű kombinációjából kaphatunk.

A sütés a precízióról szól, ezért Macdonald tisztán érthető, és részletes instrukciókkal látja el az olvasót, a tökéletes tarte tatin vagy egy macaron elkészítéséhez. Túl sok croissant-t készített? Használja fel egy croque monsieur-ben vagy a fekete szarvasgombás-prosciuttos croissantokhoz ebédidőben. Minden receptet bolondbiztosra terveztek, részletgazdag utasításokkal - a találgatások elkerülése végett - intelligens trükkökkel és irányokkal a sikerre vezető úthoz – ízletes tökéletesség egy karnyújtásnyira.

Az íróról

Rory Macdonald egy londoni születésű New York-ban tevékenykedő séf és kulináris szakértő. Ő nyitotta meg Gordon Ramsay vállalkozását a new york-i London Hotelben, ami 2 Michelin-csillagot is kiérdemelte. 2012-ben csatlakozott a Hakkasan grouphoz mint executive pastry chef az Egyesült Államok területén.  6 hónap után a new york-i helyüket Michelin-csillaggal jutalmazták. Macdonald 2017-ben nyitotta meg első önálló vállalkozását, a Chansont.

Photo: Rizzoli

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Rory Macdonald
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780847863846
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 2.6 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 690 Ft