Baking and Pastry

Mastering the Art and Craft


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America
  2011. november 03. 07:37

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, második kiadása, az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja a berendezések, összetevők, technikák, és képletek ismertetését, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


A kulináris intézet „tankönyve” lépésről-lépésre illusztrálja a fő sütési technikákat, képleteket, konkrét receptekkel kiegészítve.

 

 

Receptes fejezetek a következő tartalommal rendelkeznek:

Élesztős kenyerek, tekercsek, péksütemények és tészták, kevert tészták, gyors kenyerek, torták, cookiek, sodók, krémek, habok, felfújtak, cukormázak-bevonók, mártások, fagyos desszertek, piték, torták, gyümölcsös desszertek, töltött és összetett torták, reggeli sütemények, egyedi sütemények, Petit Fours és Mignardise, sós tészták-sütemények, tányérdesszertek, csokoládé készítmények, dekorációk, valamint esküvői és különleges torták. A könyv összesen 625 receptet tartalmaz, kezdve az alappal, majd folytatva az összetettebb, nehezebb készítmények ismertetésével. A szövegrészek kíséretében közel 400 színes fénykép és több mint 70 illusztráció segítségével magyarázza a fontosabb, lényegesebb eljárásokat. Megemlíti tudomány és az élelmiszer-biztonság fontosságát, megmagyarázva, bemutatva azt.

Teljesen átdolgozott és kibővített (2-ik kiadás), új szakaszokkal egészült ki, a sütés alapelveinek kialakításáról, a reggeli süteményekről a vegán sütésről. Ez a legteljesebb és legfrissebb útmutató a sütésről és a cukrászatról. Ez egykötelező kiadvány minden diák és gyakorló szakember részére.

http://www.ciachef.edu/

A kiadó súlyos, indokolatlan egész Európára értendő áremelése (4-5 szörös) miatt a Wiley kiadó könyveinek forgalmazását határozatlan időre felfüggesztem. Amint megváltozik a kiadó ár képzése, ismételten elindítom a kiadványok forgalmazását, értékesítését. Antonio Fekete (Cookbooks.hu)


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: The Culinary Institute of America
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9780470055915
Nyelv: Angol
Oldalszám: 944