Belgian Chocolate

Bean-to-bar generation


« Vissza | Szerzők: Pierre Marcolini, Michel Verlinden, Alexandre Bibaut
  2018. december 18. 17:04

Belgian Chocolate

Minden a kakaóbabbal kezdődik, ez a fő inspiráció a csokoládé csábító történetéhez. Pierre Marcolini megihletett minket, hogy a belga csokoládékészítők új generációját mutassuk be nektek, akik mind tartják magukat a bean-to-bar (kakaóbabtól a csokoládétábláig) alapelvéhez.


Előre megalapozott modell nélkül - mivel a folyamat már nem létezik - ez a 13 csokoládékészítő arra vállalkozott, hogy mint valóságos kulináris leleplezők, újra feltalálják a csokoládét. Tudjon meg többet technikáikról, szaktudásukról, különlegességeikről és a szakmához fűzött gondolataikról. Minden egyes csokoládékészítő megosztja az olvasókkal 3 legjobb édes és sós csokoládés receptjét.

 

 

 

Cédric De Taeye

Chocolatier M

Chocolatoa

Darcis Chocolatier

Deremiens

Legast chocolatier artisan

Mi Joya

Mike & Becky

Millésime Chocolat

Pierre Marcolini

The Chocolate Line

Van Dender

ZUUT

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Pierre Marcolini, Michel Verlinden, Alexandre Bibaut
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782390250722
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 27 x 2.5 cm
Oldalszám: 224
Ár: 12 990 Ft