Barion Pixel

Belgian Trappist and Abbey Beers

Truly Divine


« Vissza | Szerzők: Jef Van den Steen
  2018. november 14. 20:35

Belgian Trappist and Abbey Beers

Mind a harminc féle belga apátsági sör teljes áttekintése. Hol gyökerezik a belga apátsági sörök gazdag öröksége? Milyen nevezetes történetek szólnak erről az eredeti, munkaigényes termékről? Miben különböznek a Trappista sörök a többi típustól?


A Belgian Abbey Beers oldalain Jef Van den Steen kibogozza a sörök gyártási folyamatának minden lépését és szenvedélyesen mesél a különböző – akár az apátság falain belül vagy kívül, annak az engedélyével működő – sörfőzdék eredetéről és fejlődéséről. Minden egyes főzde hasznos információkkal és sörkínálatával kerül bemutatásra.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jef Van den Steen
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401434553
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.4 x 4.3 cm
Súly: 2.49 kg
Oldalszám: 360
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Italy by Ingredient

Italy by Ingredient

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.


Szerzők: Viola Buitoni

The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.