Bentley

Contemporary Cuisine


« Vissza | Szerzők: Brent Savage
  2011. augusztus 30. 00:22

Bentley

A tehetséges és kreatív fiatal chef Brent Savage és Nick Hildebrandt sommelier munkásságának köszönhetően megszületetett a Bentley étterem kortárs szakácskönyve. A dinamikus duó mögött Sydney egyik legelismertebb étterme található. Ez a könyv bemutatja a konyhai alkotások mögötti technológiai titkokat.


A kiadvány egyszerű módon érteti meg a hobbi szakáccsal és a tapasztalt szakemberrel egyaránt a konyhai folyamatokat, ételek felépítését, elkészítését, tálalását. Gyönyörű ételfotókkal, kiváló utasítások mentén követhetjük végig a modern főzési technikákat, mint például a sous-vide technológiát, továbbá az étel és a bor ízpárosításának fortélyaiba is betekintést nyerünk. Az egyik azon kevés angol nyelvű szakácskönyveknek, amely a sous-vide, a füstölés, és a dehidratálás folyamataira épül. A kiadványban több mint 80 reprodukálható recept és profin fényképezett ételkreáció található. A szakácskönyv a mai, modern, ausztrál konyha sokszínűségét tárja elénk.
 
http://www.thebentley.com.au





Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Brent Savage
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9781741968170
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 28.5 x 3 cm
Súly: 1.69 kg
Oldalszám: 255
Ár: 10 190 Ft