Bibo

Recipes, Dani García Comes & Goes Around the World


« Vissza | Szerzők: Dani Garcia
  2018. május 17. 18:12

Bibo

Dani García legújabb, exkluzív kiadványa: a ’BiBo – Recipes, Dani García Comes & Goes Around the World’ a BiBo legjobb receptjeit és tapasztalatait gyűjti egybe és osztja meg az olvasókkal spanyol és angol nyelven.


Sok év intenzív munkáját és hosszú órányi kísérletezés eredményeit mutatják be ezek a lapok. A receptek tele vannak élettel és energiával, határok és komplexusok nélkül, előítéletektől mentesen. Azért, hogy az olvasó teljes képet kaphasson a BiBo konyhájának természetéről, a könyv két kötetre oszlik: A ’Recipes, Dani García Comes & Goes Around the World’ az ételek fotóinak gyűjteménye, a második, ’Best Dishes of BiBo’ kötetben a kidolgozott recepteket fedezhetjük fel.
„Soha nem éreztem magamat ennyire szabadnak, ami a koncepció kialakítását illeti. Sosem sejtettem milyen is lesz a gasztronómiai kimérám.”, ezekkel a szavakkal mutatja be Dani García a könyvet és a BiBo világát. Megpróbálja megragadni az étterem esszenciáját, demokratizálni a csúcsgasztronómiát a közvetlenség, a változatosság és az elérhető luxus segítségével.
A Marbellai és madridi éttermeiben felszolgált ételein érezhetjük Dani García andalúz gyökereit, ami tökéletes harmóniában van világkörüli utazásain szerzett tapasztalataival. Ezért is mondják, hogy a BiBo-t nem alapították, hanem világra jött és a receptjei a séf kalandjaiból és kalandvágyó szelleméből születtek, amik kizárólag itt olvashatók írott formában.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Dani Garcia
Kiadó: Grupo Dani Garcia
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788469773772
Nyelv: Angol
Ár: 29 890 Ft