Bocuse d’Or Team Hungary Budapest 2016 Cookbook


« Vissza | Szerzők: Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Szabó Kevin, Vomberg Frigyes, Szulló Szabina
  2017. szeptember 01. 14:24

Bocuse d’Or Team Hungary Budapest 2016 Cookbook

Egyedülálló felvételből tanulhat a jövő generációja! A Bocuse d'Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d'Or Akadémia sem feledkezik meg, sőt, hatalmas örömmel tölti el, hogy átadhatja a tudását a tanulóknak is.


A magyar csapat Európai Válogatóra való felkészüléséről készült egy film, valamint egy könyv is. A blue ray-en az érdeklődők, a tanulók végigkövethetik annak a bizonyos 5 óra 35 percnek minden egyes pillanatát, amely alatt a bajnoki címet elnyerő szarvasborjú tál és kecsegetányér elkészült. Ez a blue-ray lemez kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy pontosan, lépésről lépésre követhetővé tegye a versenyételek főzését, valamint bemutassa, mekkora felkészültség, szakmai tudás, tapasztalat, technológiai ismeret és versenybírás szükséges egy ilyen feladat elvégzéséhez. A blue-ray lemeznek egy kiadvány is keretet ad, amelyben az elsősorban a technológiákra fókuszáló fotók még inkább követhetőbbé teszik a felkészülés folyamatát.

Cookbooks.hu
A speciális, oktató célzattal készült videóanyagot-kiadványt most megvásárolhatja az ország egyetlen, a gasztronómiai kiadványokra specializálódott online könyvesboltjában, a Cookbooks.hu gondozásában.
Figyelem: Bocuse d’Or Team Hungary Budapest 2016 könyv limitált példányszámban kapható, továbbá a magyar csapat által dedikálva.

Fontos, a vásárlás-rendelés folyamata a következő:
1. Regisztráció a www.cookbooks.hu webshop online felületén
2. Megrendelés, az átvétel és a fizetési opciók kiválasztása.
3. A megrendelést követően, (a személyes átvétel kiválasztása esetén / “a Cookbooks.hu bemutatótermében”) 2 héten belüli átvételi lehetőség, ellenkező esetben a megrendelés törlődik. Amennyiben előre utalás történt, a teljes összeget visszautaljuk.
4. Futárszolgálat opció kiválasztása esetén a kiszállítási idő 2-5 nap.
Országhatáron kívüli rendelés esetén külön, egyedi szállítási költség ajánlattal, előre utalás mellett történik a vásárlás.

A kiadvány technikai adatai:
Fehér textil kötésű boritó, aranyozott betűkkel
Európa bajnokságon készített versenymunka összes receptje.
111 oldal
Blue-Ray lemez
A teljes szöveg, beleértve a recepteket is magyar és angol nyelven íródott.
ISBN: 978.963-12-6240-7

A könyv fogyasztói ára: 6000 HUF
Szállítási költség 1 darab könyv esetében: 1600 HUF
Több könyv egyidejű rendelése esetén a szállítási költség a Cookbooks webshop szabályzata alapján kerül kiszámlázásra.

 

©Magyar Bocuse'Or Akadémia Egyesület

Photo: Designfood

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Hamvas Zoltán, Széll Tamás, Szabó Kevin, Vomberg Frigyes, Szulló Szabina
Kiadó: Magyar Bocuse dOr Akadémia Egyesület
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek, Dedikált Könyvek, Bocuse dOr
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789631262407
Nyelv: Magyar
Méretek: 17.5 x 24.5 x 1.5 cm
Súly: 0.49 kg
Oldalszám: 111
Ár: 6 000 Ft