Bourke Street Bakery All Things Sweet

Unbeatable recipes from the iconic bakery


« Vissza | Szerzők: Paul Allam, David McGuinness
  2018. november 14. 23:01

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Kiegészítő társ a nélkülözhetetlen, nemzetközileg bestseller kenyérbiblia, a Bourke Street Bakery mellé, végre megérkezett az átfogó kalauz torták, édes sütemények, tarte-ok és sok más édesség elkészítéséhez, a Bourke Street csavarával. Van oka, amiért ez a kicsiny, ikonikus üzlet Sydney-ből mára más országokban is nyit boltokat – és az ok az ellenállhatatlanul ízletes süteményeikben rejlik.

Az írókról

Paul Allam és David McGuinness a rendkívül népszerű Bourke Street Bakery birodalom séfjei, pékjei és társtulajdonosai. Első pékségük ajtaját 2004-ben nyitották meg Sydneyben és mára 11 ausztrál üzlettel büszkélkedhetnek és egy New York-i vállalkozás is beindításán is dolgoznak. A Bourke Street több mint csak egy pékség – Paul és David a The Bread and Butter Project, Ausztrália első társadalmi vállalkozásának alapítói is, ami menekülteket oktat kenyér-és péksütemények sütésére, és Sydney-szerte kézműves kenyereket szállít ki üzletekbe.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Paul Allam, David McGuinness
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781743369326
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25 x 3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 312
Ár: 8 990 Ft