Bread & Butter

History, Culture, Recipes


« Vissza | Szerzők: Richard Snapes, Grant Harrington, Eve Hemingway
  2018. december 19. 21:27

Bread & Butter

A Bread & Butter két kézműves termékhez írt szerelmeslevél, amik évszázadok óta asztalaink fényei. A könyv mélyen elmerül a vaj és a kenyér kapcsolatának történelmében és kultúrájában, globálisan áttekintve a témát egészen napjainkig. 


Több mint 50 kiemelkedő, édes és sós receptet ismerhetünk meg, amik a kenyér és a vaj legjobb oldalát hangsúlyozzák ki. Alapreceptekkel különböző kenyerekre (lepénykenyerek, briós, magvas vekni) és vajakra (valódi vaj, ghee, ízesített kenhető vajak) és olyan termékekre, amik a kettőt egyesítik, egyszerű írós pogácsáktól és kenyérpudingoktól a barnavaj-fagylaltos briósig és a tönkölybúzás-írós palacsintákig. A vaj és a kenyér a mi örömünket szolgálja - és ez a könyv megmutatja, hogy készítsük el briliánsan mindkettőt – de felfedezi azt is, milyen szerepet játszik a kenyér és a vaj ünnepekor, a mitológiában és a világ népeinek történeteiben. A legszerényebb, de kétségkívül a legfontosabb párosítás az ételek történelme során.

Photo: Quadrille


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Richard Snapes, Grant Harrington, Eve Hemingway
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781787131736
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.8 x 3.1 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 256
Ár: 6 890 Ft