Brot...Jochen Gaues


« Vissza | Szerzők: Thomas Ruhl, Jochen Gaues
  2016. április 09. 08:22

Brot...Jochen Gaues

Jochen Gaues az egyik leghíresebb pék Németországban. Ügyfélkörének számítanak a legjobb éttermek, ellátta a szövetségi elnököt, a német labdarúgó-válogatottat, egyszóval keresett, elismert pék saját hazájában. Ez nem véletlen, az ő kenyere egyedülálló. Bárki, aki megkóstolta, megbizonyosodott, hogy milyen is a jó kenyér. 

 

Elvileg egyszerű: egy kis liszt, víz, só és egy kevés kovász, és kész a kiváló kenyér. Jochen Gaues most előszőr, kivételt tesz és dokumentálta tudását, mit kell tenni annak érdekében, hogy jó kenyeret tudjunk sütni, hogy az íze, textúrája egyedülálló, karakteres legyen. A gyűjteménybe a legjobb receptek kerültek be, egyben feltárja a titkos Oxbrot & Co. választékát is. Megismerhetjük Jochen Gauest, betekintést nyerhetünk izgalmas életébe, karrierjének történéseibe, továbbá teljes körű információt kapunk a különböző gabonafélékről, a kenyér évezredes kulturális hátteréről. Áttekintést ad a különböző élesztőkről, sütési eljárásokról és azok folyamatairól. Ma, a modern malmok és kemencék meghatározzák a gyártás folyamatát. Ez a fejlődés indokolt, de ez nem változtat a kenyérsütés elvén, technológiáján. 

Photo: Thomas Ruhl

Photo: Thomas Ruhl



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Thomas Ruhl, Jochen Gaues
Kiadó: Edition Port Culinaire
Kategória: Chef, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9783771646059
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 208
Ár: 10 490 Ft