Butchering Beef

The Comprehensive Photographic Guide to Humane Slaughtering and Butchering


« Vissza | Szerzők: Adam Danforth, Joel Salatin
  2015. január 05. 21:16

Butchering Beef

Professzionális útmutató a humánus és helyes marhahús feldolgozáshoz! Részletes magyarázatok, lépésről lépésre bemutatott fotók vezetik át az olvasót a folyamatok mindegyikén, amelyben Adam Danforth pontosan megmutatja, hogyan is kell feldolgozni a marhát humánusan, a kezdetektől egészen addig, amíg marhahús lesz belőle. 

 

A kiadvány az előkészítés feltételeitől az állat megöléséig kitér, továbbá az állat nyúzásán át, a hidegen tartásáig, a húsok feldarabolásáig és darálásáig, melyeket már a szupermarketekben is látni lehet. Danforth lépésenként mutatja be a folyamatot, semmit nem hagy a véletlenre. Módszere az étel biztonságát szavatolja, valamint szót ejt a fagyasztásról, csomagolásról, a felhasznált eszközökről, felszerelésekről is. A könyv átfogó információi azok, amelyek sikerre vezetik az olvasót a marha biztonságos, humánus megöléséig és feldolgozásáig. Ezeket, a nélkülözhetetlen információkat pedig kizárólag ebben a könyvben ismerheti meg. A kiadvány kifejezetten ajánlható szakácsoknak, henteseknek, és húsfeldolgozóknak, a húsok szerelmeseinek egyaránt. 

Photos by ©Keller & Keller, courtesy of "Butchering Beef" by Adam Danfoth

Photos by ©Keller & Keller, courtesy of "Butchering Beef" by Adam Danforth


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Adam Danforth, Joel Salatin
Kiadó: Storey Publishing
Kategória: Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2014
ISBN: 978-1612121833
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.26 kg
Oldalszám: 352
Ár: 6 990 Ft