Chasing Bocuse

America's Journey to the Culinary World Stage


« Vissza | Szerzők: Philip Tessier
  2017. november 12. 13:01

Chasing Bocuse

Az amerikai csapat útjának drámai története a bizonytalanságból az ezüst-, majd aranyéremig a világ legnevesebb szakácsversenyén, a Bocuse d’Or-on. Lebilincselő elbeszélés, lélegzetelállító fotókkal és szakértő receptekkel.


2015-ben Lyonban, Franciaországban az Egyesült Államok csapata először ért el dobogós helyezést a Bocuse d’Or-on – amit gyakran neveznek a szakácsvilág olimpiájának is – és ezüstéremmel tért haza. Két évvel később megnyerték a versenyt és aranyérmesek lettek. A 2015-ös év csapatának edzője és mentorai olyan séfekből álltak össze, akik mind közismert névnek számítanak: Gavin Kaysen, Thomas Keller és Daniel Bouloud, és a French Laundry executive sous chef-je, Philip Tessier és asszisztense, Skylar Stover mint versenyzők.
Most Tessier - aki a 2017-es győztes csapat edzője is volt - és csapattársai helyet kínálnak ennek a Paul Bocuse alapította izgalmas kulináris esemény asztalánál, egy könyv képében, tele személyes anekdotákkal, mozgalmas képekkel és a versenyfogások receptjeivel az otthon főzők számára. Az által, ahogy Tessier leírja az utat a versenyig, először mint versenyző, aztán mint edző, beleértve a káoszt, a nyomást és a dicsőséges végeredményt, az olvasók érezni fognak minden túlfűtött pillanatot és az ételek receptjeivel meg is ízlelhetik őket. Ritkán találni ennyire izgalmas gasztronómiai írást – vagy ennyire örömtelit. Egy csodálatos történet receptekkel vegyítve Amerika kulináris óriásaitól, ez a könyv egy gyönyörű történelmi győzelem ünneplése, amivel az olvasók is úgy főzhetnek mint a bajnokok.
A könyv eladásaiból származó összes bevétel az Egyesült Államok Bocuse d’Or csapatát szponzoráló mentor nonprofit szervezet számára van felajánlva.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Philip Tessier
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Bocuse dOr
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-3791383699
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 28 x 3.3 cm
Súly: 2.12 kg
Oldalszám: 336
Ár: 13 890 Ft