Chocolat & Confiserie

Pralinen, Mignardises und mehr


« Vissza | Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
  2019. augusztus 27. 20:17

Chocolat & Confiserie

A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.


A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.

Photo: Matthaes Verlag 

HAMAROSAN / COMING SOON 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875151350
Nyelv: Német
Oldalszám: 240
Ár: 22 990 Ft