Chocolate Alchemy

A Bean-To-Bar Primer


« Vissza | Szerzők: Kristen Hard
  2018. április 14. 15:43

Chocolate Alchemy

A könyv, amely feltárja a teljes „bean-to-bar” csokoládé elkészítésének folyamatát, valamint több mint 100 csokoládés receptet. 


Az egyszerűen értelmezhető receptekkel és útmutatók segítségével a Chocolate Alchemy saját otthoni csokoládét hozhatunk létre, függetlenül attól, hogy Ön egy lelkes cukrász vagy egyszerű csokoládé szerető amatőr. Kristen Hard megosztja filozófiáját és titkait a csokoládé elkészítéséről, egyértelmű utasításokkal és minimális feldolgozási technikákkal, adalékanyagok nélkül.
A könyv több mint 100 innovatív receptet közöl, melyek bemutatják a csokoládé összetett ízét. A lépésről-lépésre készült fényképek irányítják az olvasót, de lehetővé teszik a kísérletezést is vagy éppen testre szabást. A csokoládé alkímia a csokoládéfüggők számára biztosítja a tudást és a bizalmat, hogy létrehozhasson saját, otthoni csokoládélaboratóriumot, kézműves édességeket és süteményeket a csokoládé igazi ízével.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Kristen Hard
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-0847858415
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 26.7 x 2.5 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 990 Ft