Chocolate Fusion

Chocolate in Cuisine


« Vissza | Szerzők: Frédéric Bau
  2012. június 25. 20:57

Chocolate Fusion

Frederic Bau, a híres cukrász a L'Ecole de Valrhona vezető cukrásza, kétségtelenül többet tud, mint bárki más a csokoládé használatáról. Így jött az ötlet hogy bemutatásra kerüljön egy olyan szakkönyv, mely arra hívatott, hogy megismertesse a csokoládé használatát, de nem a szokásos módon.


A központban a csokoládé, de nem, mint édesség, hanem mint alapanyag, párosítva azt sós ételekkel. Igen a sós ételek elkészítéséhez használja a csokoládét, úgy, hogy a csokoládé íze, textúrája, tartalma illeszkedjen a sós, nem desszertként fogyasztható ételekhez. A könyvben kezdésként ismertetve vannak a csokoládéval kapcsolatos fontos tudnivalók, technológiák. Ezután következnek a „Hors D’oeuvres”, hideg-meleg előételek, majd a vízben és a földön élő állatokból készült csokoládés ételek, végezetül, de nem utolsósorban természetesen az édességek. A könyv végén találhatok az alapreceptek és egy íz kombinációs segédlet.

Tartalmas könyv, precíz információkkal a csokoládé felhasználásáról, egyedi látásmóddal szakmaisággal, merészséggel körítve, egy sztár szakembertől! A sokak által közkedvelt csokoládé felhasználása sós ételekhez is.

 

SOLD OUT / ELFOGYOTT

 


 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Frédéric Bau
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2006
ISBN: 9788472121171
Nyelv: Angol
Méretek: 26.5 x 33 x 2.5 cm
Súly: 2.5 kg
Oldalszám: 300
Ár: 32 990 Ft