Ciel Bleu: Guestronomy

A Piece of Heaven


« Vissza | Szerzők: Jurriaan Geldermans, Onno Kokmeijer, Arjan Speelman
  2018. április 27. 16:52

Ciel Bleu: Guestronomy

Varázslatos betekintés a 2 Michelin-csillagos amszterdami Ciel Bleu étterembe, mely az 5-csillagos Okura Hotel 23-ik emeletén található. 60 recept a Ciel Bleu saját konyhájából.


A Ciel Bleu-ben vacsorázni álomszerű, elegáns élmény. Az étterem teljes csapata azt a célt tartja szem előtt, hogy a vendégeket a felhők közé repítse. Az étterem, ami a páratlanul gyönyörű Okura Hotel 23-ik emeletén kapott helyet, Amsterdam legszebb panorámájával büszkélkedhet és vacsoráik nem kevesebbek a lenyűgözőnél. Az étlapon mindig az évszakok legpompásabb ízei szerepelnek. A Ciel Bleu vitathatatlanul kiérdemelte mind a kettő Michelin-csillagot. Az étterem klasszikus francia konyhát visz, kortárs, kreatív csavarokkal. Onno Kokmeijer és Arjan Speelman séfek büszkeséggel választják ki a legkiválóbb alapanyagok közül is a legjobbat és előszeretettel használnak helyi hozzávalókat. A ’Guestronomy’ (vendégközpontú gasztronómia) lehetővé teszi, hogy megismerhessük a szeretettel elkészített kézműves termékek történetét és a szimbolikus kapcsolatot a termelők és a két séf között, ami a különleges ’Ciel Bleu’ ételek kifejlesztéséhez és védjegynek számító ízkombinációkhoz vezetett.
A könyv 60 szezonokra osztott receptet mutat be, betekintést enged a kulisszák mögé és találkozót hoz össze pár ismerős arccal, akik a különbséget jelentik a gasztronómia és ’guestronómia’ között.Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Jurriaan Geldermans, Onno Kokmeijer, Arjan Speelman
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-9058565563
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 33.7 x 3.3 cm
Súly: 3.2 kg
Oldalszám: 360
Ár: 25 990 Ft