Cooking School

Mastering Classic and Modern French Cuisine


« Vissza | Szerzők: Alain Ducasse
  2017. július 27. 16:09

Cooking School

Közel 200 receptjével, melynek mindegyikét színes, folyamatokat lépésekre bontó fotók és mesterszakácsok szakavatott utasításai kísérnek, a Cooking School több mint egy szakácskönyv – igazi gourmet-kiképzés. Generációjának legelismertebb séfje és vendéglátóipari vállalkozója, Alain Ducasse szakácsiskolát is működtet Párizs szívében. 


Most, mint egy ajándékként a világ szakácsainak és a francia konyha szerelmeseinek, egy új, teljesen felfrissített gyűjteményt mutat be ízletes receptjeiből és rutinosságot tükröző leckékkel, átfogó képzést adva olvasóinak az otthoni francia konyhából. A technikák bonyolultsága alapján gondosan 3 szekcióra bontva, a ’Cooking School’ az olvasó ritmusa alapján halad előre és alapos tanácsokkal mutat be új módszereket. A folyamatábrák ezernyi fotón bontakoznak ki, amik szemléltetik a szakácsoknak, hogyan érjenek el hibátlan eredményeket minden alkalommal. A szószedetek gazdag tudást biztosítanak, kiemelve eszközöket, hozzávalókat, és technikákat, úgy, ahogy azt egy mesterszakács mutatná be egy osztálynyi szakácstanoncnak. Egyszerű szószok és az alapmártások receptjeitől a francia és nemzetközi konyha ikonikus fogásaiig - a sushit és a curryket is beleértve - péksüteményektől összetettebb tortákig és tányérdesszertekig, a Cooking School konyhájuk igazi mesterévé képzi olvasóit.


Az íróról
Alain Ducasse egy legendás, Michelin-csillagos séf és vendéglátóipari vállalkozó, számos Michelin csillagos éttermet tudhat magáénak a világ körül.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Alain Ducasse
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780847849949
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 26 x 5 cm
Súly: 2.14 kg
Oldalszám: 656
Ár: 12 190 Ft