Cuisine Passion Légère©

Peter Maria Schnurr


« Vissza | Szerzők: Peter Maria Schnurr
  2012. február 20. 17:12

Cuisine Passion Légère©

A robosztus kivitelű-megjelenésű szakácskönyv Peter Maria Schnurr magabiztos gasztro filozófiáját tükrözi, bizonyítja. A szerző határozott, modern interpretációja ámulatba ejtő és egyben ellenállhatatlan.


Peter Maria Schnurr hatalmas és határtalan kreativitású szakember, a haute cuisine elkötelezettje. Izgalmas, néha lehetetlennek tűnő, csodálatos kompozíciókat készít, mellyel megszegi a nyilvánvaló szabályokat, de egyben bizonyítva, hogy mégis működik, a szabályszegés ellenére is. A lényegi mondanivalója és bizonyítéka, hogy mennyire változik a gasztronómia, napról, napra. A kiadványa összeállításánál abszolúte elutasítja a kompromisszumokat, a cél egy rendkívüli, és egyben egyedi szakácskönyv elkészítése. Kijelenthetem, hogy sikerült. A 650 oldalas és közel 5,5 kg-os, nagyformátumú könyv látványra is megnyerő, beltartalmilag pedig garantálja a tőle elvárt minőséget. Az egyetlen kritika, hogy a könyv nagysága, súlya nehézkessé teszi a mindennapos használatot, de a beltartalom, benne lévő naprakész tudásanyag feledteti mindezen negatív észrevételt. Az úttörőnek számító szakácskönyv a szerzőre jellemző alkotásokat vonultat fel, 7 szezonális menüt bemutatva, 150 nagyszerű panorámaképpel kiegészítve. A panorámafotókat Ralf Müller, a világhírű élelmiszerfotós készítette, vagyis garantált a vizuális-minőségi garancia.

A szerzőről:

A fiatal, de rendkívül képzett generációhoz tartozó szakember, a Lipcsében található Falco étterem konyhafőnöke, 2 Michelin csillaggal díjazva. A német csúcsgasztronómia meghatározó alakja, résztvevője.

Tekintsen bele a kiadvány tartalmába itt

Photo: Ralf Müller

CSAK RENDELÉSRE!


 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Peter Maria Schnurr
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9783875150599
Nyelv: Német
Méretek: 36.1 x 28.1 x 5.8 cm
Súly: 5.25 kg
Oldalszám: 650
Ár: 39 990 Ft