David Toutain


« Vissza | Szerzők: David Toutain
  2019. november 02. 17:42

David Toutain

Könyv David Toutain, két michelin csillagos séf-tulajdonos egyedi konyhai univerzumáról, kreatív alkotásairól csodálatos fotókkal kísérve. 


Normandiai gyerekkorától kétcsillagos párizsi étterméig, a tökéletes alapanyag iránt érzett szenvedély és az intelligens ízek által vezetve, David Toutain megtanulta vezényelni az érzelmeket. A sajátjait, az emlékek és a pillanat örömeinek találkozását, a csapatáét, akik vele együtt tanulnak alkotni, és a mienkét, amikor asztalánál ülve egy valódi érzéki élmény részesei vagyunk.

Ez a könyv meghívás az ízek művészének világába. A séf visszatér gyökereihez, a természet közelségébe, ami nyomot hagyott zöldségközpontú és organikus konyháján is. Továbbá a tűzhely mögött is treníroz minket, ahol belekóstolhatunk mindennapjaiba, egy intenzív és szigorú szakmába. Végül az alkotási folyamatokba is belepillantunk, az ihlet születésébe, az átváltoztatás művészetébe, a lényeg intenzitásába és a tanítás örömébe. 50 recept Thai Toutain fotóival, akinek művészi érzékenysége kiemeli egy élvezhető konyha kifinomultságát.  

Photo: Thai Toutain

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: David Toutain
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782732490304
Nyelv: Francia
Méretek: 25 x 32 x 2.8 cm
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft