Eataly: All About Pasta

A Complete Guide with Recipes


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2018. október 25. 17:00

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


 

Az All about Pasta ideális konyhai kézikönyv, akár mesteri szintre akarja vinni a tészta összeállítását és gyúrását az alapoktól kezdve, akár csak tágítani akarja egyszerű szósz-repertoárját a hétköznap esténként elfogyasztott bolti tésztákhoz. A könyv tésztacsaládokra rendezve magyarázza el minden egyes fő tésztafajtát: a történetüket, az alakjukhoz legalkalmasabb szószpárosításokat, és a bennfentes trükköket a minőség felismerésére. A receptek sora a mindenkori klasszikusoktól, mint a Tortellini in Brodo és a Tagliatelle alla Bolognese az Eataly éttermeinek kortárs alkotásáig terjed mint a fodros kel Fusilli sütőtökkel és a Penne olívás kacsa raguval. Az All about Pasta egy könnyen felcsapható kézikönyv képében mindent megad, amire egy szakácsnak szüksége lehet, hogy ízletes tésztaételeket készítsen, akár elegáns vacsora partikra, büfékhez, vagy egy gyors családi étkezés alkalmával.
Az Eataly csúcsminőségű olasz élelmiszereket forgalmaz a világ körül több mint 26 helyszínen. Az Eataly piacai magukban is úti célnak számítanak. Az üzletek elrendezése a hagyományos piazza - piactér - modelljén alapszik, számtalan alapanyag-specifikus butikkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, elszórva a piacok területén laza, rendszertelen stílusban, ami arra készteti a vendégeket, hogy aktív résztvevői legyenek egy innovatív étel-ital élménynek, miközben vásárolnak, kóstolnak és megízlelnek csúcsminőségi olasz élelmiszereket, italokat, a helyi és kézműves termékek mellett. Az Eataly vezető filozófiája: minél többet tudsz róla, annál jobban élvezed.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Eataly
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780847863006
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23.5 x 2.3 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 176
Ár: 7 290 Ft