Eataly: Contemporary Italian Cooking


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2016. november 10. 18:59

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Ez, az Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


A kiváló receptek és új ötletek kifinomult tálalásban mutatkoznak, kötelező darabbá téve ezzel ezt a könyvet mindenkinek, aki megtanulni vágyik, ahogy az olaszok főznek napjainkban. 

Eljárt az idő a nehéz tésztaételek és a túlságosan gazdag szószok felett – az Eataly új szemmel néz az olasz konyhára, mind a főzés mind az evés tekintetében. Friss és ízletes receptjeivel, világos utasításaival, segítő tanácsaival és képes alapanyag-kalauzával ez a kötet lehetővé teszi, hogy úgy ehessünk ahogy a mai olaszok.

Az Eataly a legnagyobb exkluzív olasz vásárcsarnok a világon, csúcsminőségű éttermekkel, étel-és italpultokkal, pékségekkel, portékákkal és szakácsiskolával.

Az Eataly együttműködésben áll a Slow Food mozgalommal és jelentős a nemzetközi jelenléte a gasztronómia területén.

 

Photo: Phaidon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Eataly
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714872797
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5.7 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 512
Ár: 10 290 Ft