Ecole Ritz Escoffier, Paris

100 Step-By-Step Recipes from the Ritz Paris Culinary School


« Vissza | Szerzők: Ecole Ritz Escoffier, Michel Langot
  2017. augusztus 15. 14:12

Ecole Ritz Escoffier, Paris

“A kiváló főzt a boldogság alapja.” mondta Auguste  Escoffier (1846-1935) a modern konyhaművészet előharcosa, és a Párizsi Ritz Hotel első főszakácsa. Ma, az École Ritz Escoffier tisztelettel adózik a nagy séf munkája előtt, a Francia konyhaművészet fogásait tolmácsolva amatőröknek és sokat látott hivatásosoknak egyaránt. 


Ez a könyv Escoffier és a szállodatulajdonos César Ritz által oly nagyra tartott értékeket ünnepli: professzionalizmust, kreativitást és a derűt. Minden szempontból kötelező darab bárkinek, aki ismereteit és gyakorlati tudását törekszik tökéletesíteni, e könyv 100 receptet ismertet húsra, halra, zöldségekre, hízott májra, tésztára és rizsre, nemzetközi ételekre, falatkákra és desszertekre. Minden recepthez szemléltető ábra tartozik, tisztán érthető utasításokkal és lépésenként haladó útmutatóval. Nagyrabecsülését kifejezve e nagy presztízsű iskola felé, ami még mindig eredeti helyén, a Párizsi Place Vendôme-on lévő Ritz Hotelben működik, ez a mű több mint egy tankönyv: egy ínyenc séf szaktudását és titkait adja át, aki szakácsok példaképe immáron több mint 150 éve.



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Ecole Ritz Escoffier, Michel Langot
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781419721489
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 26.5 x 3.2 cm
Súly: 1.53 kg
Oldalszám: 304
Ár: 8 990 Ft