Eleven Madison Park: The Next Chapter (ELŐRENDELÉS)

(Signed Limited Edition) Stories & Watercolors, Recipes & Photographs


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2017. július 24. 17:54

Eleven Madison Park: The Next Chapter (ELŐRENDELÉS)
A világ első számú gasztronómiai úticéljának, a New York-i 3-Michelin csillagos Eleven Madison Park-nak legújabb, limitált számú, dedikált és számozott kétkötetes gyűjteménye, több mint 100 történettel és akvarell-festménnyel (első kötet) és több mint 100 recepttel és ételfotóval (második kötet) az ünnepelt séf Daniel Humm és éttermi vállalkozó Will Guidara írásában.
 

Daniell Humm és üzleti partnere, Will Guidara kitörölhetetlen nyomot hagytak a nemzetközi fine dining világán díjnyertes éttermeikkel, a NoMad-al és az Eleven Madison Park-al, ami a közelmúltban érdemelte ki a ’World’s 50 Best Restaurants’ listájának első helyét. Legújabb, bámulatot keltő csúcskategóriás szakácskönyvükben, Humm és Guidara az Eleven Madison Park eddigi 11 évére tekint vissza, arra az időszakra, ami alatt egymás után kapták az elismeréseket, többek között 4 csillagot a New York Times-tól, 3 Michelin-csillagot, 7 James Beard Foundation díjat és Humm séf, egyenrangú kollégáinak nemzetközi zsűrijétől a 2015-ös séfek választása díjat. Két kiválóan összeállított kötetben az írók több mint 100 receptet, pazar fényképeket, gyönyörű akvarell illusztrációkat osztanak meg és – legelső alkalommal – személyes történeteket Daniel Humm séftől, bemutatva példátlan kulináris útját és inspirációinak forrását. A kartontokos deluxe kiadásból csak 11.000 példány készült, aminek mindegyike számozott és dedikált.

Photo: Francesco Tonelli 

Tisztelt érdeklődő:


Eleven Madison Park: The Next Chapter című könyv a kiadó nyilatkozata szerint 2017.október 3-án jelenik meg, és az ezt követő 2-4 héten belül érkezik be a Cookbooks.hu raktárába. A kiadvány egy magas árkategóriába tartozó könyv, és az alul látható ár biztosításához előrendelés szükséges. Amennyiben szeretne előrendelni most kedvezményesen megteheti, itt a honlapon keresztül, regisztráció után! Figyelem! A könyv egy speciális-korlátozott példányszámban kiadott, sorszámozott, dedikált verzió (a kiadó nyilatkozata alapján), ezért kérem gondolja meg a soha nem visszatérő lehetőséget, ajánlatot! Figyelem: A könyv megjelenése után a speciális árajánlat változhat, emelkedhet, a kiadói áremelés és az usd árfolyamának emelkedése esetén. A speciális ár kis mértékben változhat, emelkedhet az usd árfolyamának emelkedése esetén. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780399578359
Nyelv: Angol
Oldalszám: 504
Ár: 54 990 Ft