Envies Chocolat


« Vissza | Szerzők: Frédéric Bau
  2016. november 09. 22:00

Envies Chocolat

Frédéric Bau kreativitása a csokoládé aromájának ezernyi árnyalata körül forog. Nincs nyugta, amíg fel nem fedezi, és meg nem formálja mindet, még ha ez a szabályok felrúgásával is jár. 

 

Ösztönösen tudja, hogyan használja ki egy csokoládé karakterét és játsszon az érzékekkel, minden alkalommal egyre mohóbb ínyencséggel. A tökéletesség élharcosa, elkötelezett a szakismeretek és tapasztalatok továbbadása mellett. Szakavatott és precíz receptjeinek hála, kedvenc desszertjei és csodálatos csokoládéi számunkra is elérhetőek.

 

 

 

 

 

 

Az íróról

Frédéric Bau-t a világ legjobb újító szellemű cukrászai között tartják számon. 1998-ban alapította meg a l’École du Grand Chocolat Valrhona-t, aminek páratlan oktatási módszerei nemzetközileg is jelentős hatással bírnak. Jelenleg a Valrhona termékfejlesztési ágazatának igazgatójaként tevékenykedik.

Kattintson IDE és tekintsen bele a cukrászkönyv beltartalmába!

CSAK RENDELÉSRE!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Frédéric Bau
Kiadó: Albin Michel Edition
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782226322364
Nyelv: Francia
Oldalszám: 176
Ár: 9 980 Ft