Everyone Can Bake

Simple recipes to master and mix


« Vissza | Szerzők: Dominique Ansel
  2020. május 25. 21:15

Everyone Can Bake

Dominique Ansel gyönyörű, innovatív és ízletes desszertek készítője, a Frozen S'More és a Cronut® croissant-fánk hibrid megalkotója, amely meghódította a világot.


Őt hívták a világ legjobb cukrászának is, de ez nem mindig volt így. Egy nagy munkásosztályú családban nevelkedett, a vidéki Franciaországban, Ansel nem engedhette meg magának a főiskolát, és tizenhat éves korában péktanulóként kezdett el dolgozni.
Ott megtanulta az alapokat; hogyan lehet finom csokoládétortát, omlós-vajas kekszeket és sok más egyéb süteményt készíteni. Dominique Ansel először osztja meg ezeket a nélkülözhetetlen recepteket. Könnyen követhető utasítások és konyhai tippek segítségével az otthoni szakácsok-cukrászok is elsajátíthatják a desszertek építőköveit. Ezeket a kulcsfontosságú összetevőket különféle módon lehet keverni, és Ansel mindezt megmutatja hogyan. Ez a cukrászkönyv a kezdőket és a tapasztalt otthoni cukrászokat egyaránt ösztönzi olyan ötletesen sütni, mint maga Ansel.

Photo: Murdoch

Előrendelési lehetőség!
Fontos! A deviza árfolyam változások miatt az ár minimálisan változhat! Pontos ár a megjelenés időpontjában válik elérhetővé.
A kiadvány várható megjelenése: 2020 Szeptember

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Dominique Ansel
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781911668008
Nyelv: Angol
Méretek: 15.5 x 22 x 3 cm
Oldalszám: 352
Ár: 9 690 Ft