Fäviken

Magnus Nilsson


« Vissza | Szerzők: Magnus Nilsson
  2012. november 05. 13:24

Fäviken

Egy exkluzív betekintést nyerhetünk, a világ egyik legérdekesebb éttermébe, Faviken /Svédország/. Az étterem a The Worlds 50 Best Restaurant listáján a 34-ik helyén szerepel. Szakácskönyve különleges, mesebeli világba kalauzolja olvasóját.


Narratív szövegek, fényképek és receptek magyarázzák a főszakács Magnus Nilsson munkásságát. Figyelemreméltó megközelítése a vendéglátásnak, az alapanyagok beszerzése, a főzés összetevőinek sokszínűsége, melyek az étterem közvetlen szomszédságában lettek termesztve, tenyésztve és vadászva. Betekintést nyerhetünk, hogy Magnus Nilsson, hogyan hoz létre szezonális ciklusokat. Magnus egyedi szellemiséggel vezeti éttermét, mint konyhailag, mint a gazdaságilag. A kis csapatával igyekszik az alapanyagok tulajdonságát, jellegzetességét, természetességét a lehető legjobban megőrizni. Az összes étel kézzel, a legtermészetesebb módszerrel készül. Érdekesség, hogy Ők elutasítják a népszerű kortárs főző berendezéseket, mint például az alacsony hőmérsékletű vízfürdőt és a folyékony nitrogént. Egyszerű főzési módszereket használnak, úgy, mint a grillezés, nyílt parázs felett sütés, támaszkodva a veleszületett képességekre. Ez az egyedi, és nem mindennapi megközelítés eredményeként rendkívül kreatív ételeket szolgálnak fel az étteremben. Tiszta, erős ízek, melyek csak látszólag hagyományosak, egyben figyelemre méltóak! A gasztronómiai szentély egy tradicionális svéd farm, ahol csak 12 vendéget fogadnak minden este. A menü ugyanaz minden a vendég számára, és minden ételt maga, Magnus szolgál fel.

Az ételek néha magában foglalják a tradicionális, hagyományos eszközöket, például egy tizenkilencedik századi fagylaltköpülőt, vagy egy régi kovász kenyérkosarat, melyet még mindig használnak. Magnus Nilsson szakmai alázata, az összetevők a legtermészetesebb, legintuitívabb módon való használata ösztönözni fogja a szakácsokat, példamutató, követendő útirány lehet néhányuknak, és az is.Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Magnus Nilsson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9780714864709
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 30 x 3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 272
Ár: 13 290 Ft