Flavor and Seasonings: Dashi, Umami and Fermented Foods

The Japanese Culinary Academy's Complete Introduction to Japanese Cuisine


« Vissza | Szerzők: Isao Kumakura, Toru Fushiki, Japanese Culinary Academy
  2018. augusztus 24. 12:53

Flavor and Seasonings: Dashi, Umami and Fermented Foods

Észak-Amerikában a japán ételek iránti érdeklődés exponenciálisan nőtt az elmúlt tizenöt évben, sokat meghaladva a sushit és a sashimit. Egyre több ember nagyra értékeli a japán ételek változatosságát és összetett ízeit, textúráit, valamint a friss, szezonális összetevőkre és a vizualitásra helyezett hangsúlyt.


A "dashi" és az "umami" szavak a szókincsünk részét képezik. Ezen érdeklődés mellett számos japán szakácskönyv született, leginkább a könnyű elkészítésre összpontosítva, valamint a helyi ízek és összetevők befogadására. Azonban a szakemberek, akik egyre inkább elismerik a japán főzés hatását a saját munkájukra, szakértői információkat keresnek az autentikus, hagyományos konyhákról. "A japán kulináris akadémia teljes Japán Konyha sorozata megfelel ennek a követelménynek.
A híres japán kulináris akadémia, a japán konyha világszerte történő előmozdításával foglalkozó szervezet, a sorozat hiteles, átfogó és széles körű. Az egyes könyvek írása, megtervezése és fotózása megfelel a legmagasabb követelményeknek. És bár a könyvek elsősorban egy profi olvasóközönségre irányulnak, az ártalmatlan amatőr séfek felbecsülhetetlen értékű forrásként is találják őket.

A FLAVOR AND SEASONING Dashi, Umami and Fermented Foods: a téma minden alapját lefedi, amely információkat szolgáltat a konyha és a kulturális kontextus megértéséhez. A könyv a következő részekkel foglalkozik: kaiseki; dashi és umami; Japán szójaszósz, miso és a főzés; kombu; erjesztett ételek és fűszerek, mint a natto, a mirin és az ecet; aromák, köztük yuzu, sudachi, sansho, myoga, shoga és oba; és még sok más. A könyv végén japán konyhai eszközök, valamint alapvető receptek és a szószedet található.

A sorozat további tagjai:

Introduction to Japanese Cuisine - Nature, History and Culture

Mukoita I - Cutting Techniques: Fish

Mukoita II - Cutting Techniques: Seafood, Poultry and Vegetables

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Isao Kumakura, Toru Fushiki, Japanese Culinary Academy
Kiadó: Shuhari Initiative
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9784908325045
Nyelv: Angol
Méretek: 21.9 x 26.8 x 2.3 cm
Súly: 1.03 kg
Oldalszám: 216
Ár: 15 990 Ft