Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Nancy Singleton Hachisu


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2019. december 17. 09:50

Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Merüljön el Japán sokszínű kulináris tájképében 7 lenyűgöző japán séf 120 receptjével és 24 történettel kézműves szakemberekről, Nancy Singleton Hachisu díjnyertes író szemszögéből.


A Food Artisans of Japan-ban, Nancy Singleton Hachiso bemutatja a séfeket és kézműveseket, akikkel szoros kapcsolatot ápol legutóbbi, rendkívüli sikert aratott könyve, a Japan: The Cookbook (Phaidon, 2018) megjelenése és korábbi művei, a Japanese Farm Food (Andrews McMeel, 2012) és a Preserving The Japanese Way (Andrews McMeel, 2015) kiadása óta.
Hachisu segít megérteni és mélyreható tudást ad a Japán éttermekhez, ételekhez és az ott dolgozó kézművesekhez. Olyan séfeket választott ki, akik elkerülik médiamegjelenések és a Michelin-csillagok hízelgő világát. A séfek minden egyes étele tele van lélekkel. És mindegyikük mélyen kapcsolódik Hachisu-hoz a valódi helyi alapanyagok szeretetén, a közösség építésén és a szakma iránti elkötelezettségükön át. A könyv minden séftől 7 és 45 közötti receptet mutat be, a hagyományos japán ételektől kezdve a francia vagy olasz hatásokkal megújított helyi alapanyagokból készülő japán fogásokig. Minden recept a séf és Hachisu közötti együttműködés eredményeként jött létre, így sikerrel elkészíthető ugyanúgy otthon, mint egy hivatásos konyhában. Ráadásul a receptek részeiből, darabjaiból könnyen létrehozhatunk egy egyszerű otthoni ételt vagy olyan vázként szolgálhatnak, amik a helyi, szezonális alapanyagokkal módosíthatók.
A Food Artisans of Japan elragadó művészi külalakja derűt sugárzó és kiforrott. Gyönyörű, de nem túlzásokba menően pompás vagy túlgondolt. A könyv egy bizonyos józansággal rendelkezik, ami tiszteletreméltó de mégsem unalmas. Ez a friss, őszinte mű a japán kulináris és művészeti hagyományok mélyébe merül, szívből méltatva Japán minden szegletének séfjeit és kézműveseit.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781743794654
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 24 x 3 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 288
Ár: 8 990 Ft