FOUR in ONE

Négy tehetséges séf egy kivételes könyv lapjain


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
  2016. november 29. 10:30

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Négy az Egyben. Ez a címe és cselekménye a Grupo Vilbo megjelenő kiadványának. Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal és Miquel Guarro sokkal többek négy szerzőnél. Ők egy nagy egységet alkotnak, ami mindegyikük különféleségéből és egyedülálló személyiségéből gyarapszik, mert mindannyiukban közös az a négy tulajdonság ami miatt valóban rendkívüli és megismételhetetlen ez a projekt.

 

 

 

Összesen 432 oldalnyi, a határokat feszegető tehetség, kreativitás, modernitás és kifinomultság, mind a csokoládéra összpontosít. 

Ez a könyv az összes hozzávalót tartalmazza ahhoz, hogy a mai cukrászat egyik nagy szakkönyve legyen.

 

Photo: Grupo Vilbo 

 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal, Miquel Guarro
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9788494632303
Nyelv: Angol
Oldalszám: 432
Ár: 32 980 Ft