Frozen Desserts


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco Migoya
  2011. november 15. 14:38

Frozen Desserts

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező kiadvány, a „fagyos-hűs” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.


 

 

 

 

 

Bevezető fejezetek:

A fagyos desszertek története és fejlődése.

Az összetevők: tejtermékek, cukrok, stabilizátorok, emulgeálók, gyümölcsök és ízesítők ismertetése, beleértve a berendezéseket, eszközöket.   

Lényeges tárolási, higiéniai, valamint a termelési és kiszolgálói technikák.

Receptes fejezetek:

Tej alapú Fagyos Desszertek, amelyek magukban foglalják a fagylaltokat, jégkrémeket, és sorbet recepteket.

Nem tej alapú Fagyos Desszertek, amelyek magukban foglalják a sorbet és a granité recepteket..

Levegős, könnyed Fagyos Desszertek, amelyek magukban foglalják a parfait, félig fagyos és fagyasztott szuflé, mousse recepteket. Minden receptes fejezet kitér a klasszikus és modern elkészítési, gyártási technikákra is, bemutatva az alapvető képleteket. Az utolsó fejezetben, "Kész elemek" találhatók az alapvető receptek, és megmutatja, hogyan készítsünk-állítsunk össze tányérdesszerteket, apró desszerteket, fagyos tortákat-süteményeket, pikáns kísérőket.Mindezeket csodálatosan fényképzett kreációkkal szemlélteti egészében. Frozen Desserts könyv, a beltartalmánakk köszönhetően, az exkluzív kiadványok közé sorolható. A könyv összeállítása, és a mögötte lévő szakmaiság, profizmus Francisco Migoya szakértelmének és a Culinary Institute of America kulináris egyetemnek köszönhető. Garancia a minőségre!

A szerzőről röviden:

Mexico City-ben született, a  kulináris művészeteket a  La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász ​​művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller -The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro executive vagyis főcukrásza.

A kiadó súlyos, indokolatlan egész Európára értendő áremelése (4-5 szörös) miatt a Wiley kiadó könyveinek forgalmazását határozatlan időre felfüggesztem. Amint megváltozik a kiadó ár képzése, ismételten elindítom a kiadványok forgalmazását, értékesítését. Antonio Fekete (Cookbooks.hu)

 


 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Tankönyvek
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9780470118665
Nyelv: Angol
Oldalszám: 448