Ham

Prime Hams of Europe Stories and Recipes


« Vissza | Szerzők: Stefaan Daeninck, Bart Van Leuven
  2018. november 14. 21:39

Ham

Történetek és receptek Európa legjobb sonkáival. A világ legjobb sonkái Európában készülnek: fedezze fel mindet recepteken és történeteken keresztül, Massimo Bottura és Geert Van Hecke rendkívüli receptjeivel.


A Ham-ben, Stefaan Daeninck író a világhírű európai sonkakultúrákat veszi górcső alá. Festői útján elviszi az olvasót a spanyol Pata Negra-tól a francia Jambon de Bayonne-ig, az olasz Prosciutto di Parma-tól a német Feketeerdei sonkáig és a flamand Ganda sonkáig. Daeninck elmeséli a történetet, ami a disznótól a sonkáig vezet, nagy szakértelemmel a jellegzetes gyártási és érlelési módszerekről és az összetéveszthetetlen különbségekről az aromákat, állagokat, külalakot és az ízt illetően.
Ezeken felül, egy sor ízletes receptet ad az olvasók kezébe, amik a fent említett sonkák mindegyikét felhasználják.

 

Photo: Lannoo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Stefaan Daeninck, Bart Van Leuven
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-9401449212
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 2.3 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 192
Ár: 11 290 Ft