Heritage Baking

Recipes for Rustic Breads and Pastries Baked with Artisanal Flour from Hewn Bakery


« Vissza | Szerzők: Ellen King, Amelia Levin
  2018. december 14. 22:00

Heritage Baking

Íme egy mindentudó eszköz pékeknek tudásszinttől függetlenül, akik szeretnek folyamatosan új információk és technikák birtokába jutni, hogy jobb, ízekben gazdagabb kenyereket süthessenek. Ez a 45 ízletes, tápláló, és egészséges közérthető kenyér-és péksüteményrecept olyan kézműves lisztek széles skáláját használja fel, amik könnyen elérhetőek a nem hivatásos pékek számára is. 


Ezek a lisztek ízek és állagok új szintjeivel gazdagítják a kenyereket, amik a természetes kovász és a hosszú erjedési idővel együtt élvezhetőkké válnak olyanok számára is, akiknek gondjaik vannak a gluténnal. Mélyreható mesterkurzusok a kovászról, a parasztkenyerekről és a receptek különböző lisztekhez való igazításáról, mind lépéseket bemutató fotósorozatokkal párosítva, amik segítenek a vizuális típusoknak, hogy precízen elsajátítsák ezeket az alapokat. Egyedi tekercsek, pogácsák, muffinok, kávésütik, kekszek, browniek, stb. receptjeivel.

Photo: Chronicle Publishing


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Ellen King, Amelia Levin
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék szakkönyvek
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781452167879
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 23.5 x 2.3 cm
Súly: 0.77 kg
Oldalszám: 224
Ár: 8 590 Ft