Home Sausage Making

From Fresh and cooked to smoked, dried, and cured, 4th Edition


« Vissza | Szerzők: Charles G. Reavis
  2018. június 05. 16:48

Home Sausage Making

Az összes receptet újragondolták és korszerű, kortárs ízekhez igazították, hozzáadva az etnikai recepteket tükröző ázsiai ízeket, valamint a klasszikus olasz és német stílusokat.


Charles G. Reavis, Evelyn Battaglia és Mary Reilly receptjei segítségével megismerhetünk bölény, szarvas és krokodil húsból készült termékeket is, valamint több vegetáriánus receptet, továbbá egy útmutatót a sör és kolbász kombinációkra és hogyan is kell összerakni egy klasszikus hentes / felvágottas tálat.
A mai kortárs hentes és kolbászkészítők új profilja betekintést nyújt olyan technikákba, mint a szárítás, a füstölés és az erjesztés. A negyedik, tovább szerkesztett Home Sausages Making még tartogat néhány meglepetést a téma iránt érdeklődőknek.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Charles G. Reavis
Kiadó: Storey Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781612128696
Nyelv: Angol
Méretek: 20.1 x 22.6 x 2.3 cm
Súly: 1.02 kg
Oldalszám: 376
Ár: 6 990 Ft