Barion Pixel

India The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Pushpesh Pant
  2016. június 20. 22:48

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


A gondosan szerkesztett kiadvány követése roppant egyszerű, továbbá részletes tájékoztatást kapunk az indiai konyhában használatos főzőedényekről, főzőtechnikákról és összetevőkről. 

A 960 oldalas szakácskönyv átfogó fejezetekkel ismerteti a kenyerek, savanyúságok, fűszeres paszták, chutney-k,  desszertek elkészítését, továbbá olyan zöldséges, halas, húsos, curry-s recepteket, melyek ritkán szerepelnek más indiai szakácskönyvekben. 

Az India - The Cookbook az egyetlen Indiai szakácskönyv amelyre valaha is szüksége lesz, az egyetlen! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pushpesh Pant
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780714859026
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 6 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 960
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Nordic Baking Book

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Szerzők: Magnus Nilsson

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

Alkoholfrei

Alkoholfrei

Az alkoholmentes italok szakkönyve sommelier-knek, vendéglősöknek és a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek – éttermek listájával, receptekkel és párosítási táblázatokkal.


Szerzők: Nicole Klauß