Inspirations et Créations

Meilleur Ouvrier de France / MOF


« Vissza | Szerzők: Jean Michel Perruchon, Ecole Bellouet Conseil Paris
  2018. december 15. 15:10

Inspirations et Créations

A nagynevű Ecole Bellouet Conseil professzionális cukrásziskola szakkönyve: 300, fotókkal illusztrált oldal, 54 különálló kis tortácskával, újragondolt klasszikusoktól a naprakész dekorációkig, a formában összeállított desszertektől a cukormentes tortákig. 


 

Mint egy Mont-Blanc (törökmogyorós streusel, citrom-kajszibarack kompót, svájci meringue, vaníliás chantilly és gesztenyekrém) mangós cső-tartelette (mandulás omlós tészta, kókuszos keksz, exotikus kompót és mangókrém) Montélimar (nugátmódra készített keksz, pisztáciakrém, mézes bajorkrém) vagy akár a l’Estival (pisztáciás keksz, eperkompót, vaníliakrém, meringuettes, piros tükörmáz).

Photo: Ecole Bellouet Conseil

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Jean Michel Perruchon, Ecole Bellouet Conseil Paris
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9782918223047
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 336
Ár: 29 990 Ft