Introduction to Japanese Cuisine

Nature, History and Culture


« Vissza | Szerzők: Japanese Culinary Academy
  2019. augusztus 28. 10:50

Introduction to Japanese Cuisine

A japán konyhaművészettel foglalkozó sokkötetes sorozat első kiadványa. A további kötetek évente jelennek meg és a japán konyha technikai oldalát fogják leírni és illusztrálni - Umami, Sauce & Seasoning, Cutting and Slicing, Simmering and Steaming, Grilling and Frying, Sushi and Other Cuisine, Desserts, Ingredients.  


Az elmúlt 15 év során megnőtt az érdeklődés a japán konyha iránt Európa-szerte, a szezonalitásra érzékeny ízvilágának, textúráinak, frissességének és tálalásmódjának köszönhetően. Ezt az érdeklődést hivatott kielégíteni ez a szakmai mérföldkőnek számító sorozat is.

A Japanese Culinary Academy és a Shuhari Initiative rendkívül izgalmas új projektje valami egészen újat mutat a tradicionális japán konyháról. A Japanese Culinary Academy Complete Japanese Cuisine című, több kötetből álló sorozatát az teszi igazán különlegessé, hogy teljes terjedelmét japán legjobb séfjei és kulináris szakemberei tervezték és alkották meg, ami eddig példátlan együttműködés ezen a területen. A fotók és a design puszta szépsége, az írás és a könyvkiadás minősége együtt olyan sorozatot alkotnak, ami biztosan hivatkozási pont lesz a japán konyhát illetően. Az első kötet – Introduction to Japanese Cuisine – Nature, History and Culture (Bevezető a Japán Konyhába – Természet, Történelem és Kultúra) gyönyörűen illusztrálva mutat be mindent, amit egy séfnek vagy egy komoly szakácsnak tudnia kell, hogy megértse a japán konyhát és annak kulturális környezetét. Az, aki komolyan vágyik arra, hogy megértse a japán konyha művészetét, mindenképp helyet kell szorítania a könyvtárában - nincs hozzá fogható másik kiadvány.

A sorozat további tagjai:

Flavor and Seasonings: Dashi, Umami and Fermented Foods

Mukoita I - Cutting Techniques: Fish

Mukoita II - Cutting Techniques: Seafood, Poultry and Vegetables

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Japanese Culinary Academy
Kiadó: Shuhari Initiative
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9784908325007
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.17 kg
Oldalszám: 216
Ár: 15 190 Ft