Japanese Knives and Sharpening Techniques

Japanese-English Bilingual Book


« Vissza | Szerzők: Tsukiyama Yoshitaka
  2017. november 18. 16:48

Japanese Knives and Sharpening Techniques

A Tsukiyama Yoshitaka Cutlery-t 1945-ben alapították és Fujiwara a harmadik generációs tulajdonosa. Önmagát hivatásos késélezőnek tartja és 2010 augusztusa óta tart késélező kurzusokat. A kurzusokon résztvevők száma meghaladja a többszáz főt..


A hagyományos japán konyhakések olyan magas elismerésnek és figyelemnek örvendenek, mint maga a japán konyha. Ez a könyv minden szempontból vizsgálja a késeket, a japánoktól a kínain át a nyugati típusokig, stílusokat, tulajdonságaikat, a késekre vonatkozó alapvető tudnivalókat, a fenőköveket és technikákat egyetlen kötetben. Egyszerre japán és angol szövegezésű, ez a könyv vonzó lesz mindazok számára, akik tanulni vágynak a japán késekről és a páratlan élezési technikákról vagy akik többet kívánnak tudni e gazdag kultúráról és a hagyományokról.

Photo: Seibundo Shinkosha


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Tsukiyama Yoshitaka
Kiadó: Seibundo Shinkosha
Kategória: Technológia
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-4416615737
Nyelv: Angol
Méretek: 13 x 21 x 1.6 cm
Súly: 0.32 kg
Oldalszám: 144
Ár: 7 290 Ft