Klaus Erfort - Drei Sterne - Zu Hause


« Vissza | Szerzők: Klaus Erfort
  2019. augusztus 26. 15:19

Klaus Erfort - Drei Sterne - Zu Hause

DREI STERNE - Rezepte aus dem Gästehaus Klaus Erfort
ZU HAUSE - Rezepte aus der Privatküche von Klaus Erfort

Klaus Erfort személyében egyesül a kézműves tökéletesség és a kreatív szenvedély. Klaus Erfort puritánul elegáns konyhája 2007 óta három Michelin csillaggal büszkélkedhet, valamint neves étteremtulajdonosok és szakmai folyóiratok már számtalan díjat ítéltek a séfnek.


Ez Klaus Erfort első szakácskönyve, amely két részből áll. A "Három Csillag" elviszi az olvasót a séf éttermébe (GästeHaus Klaus Erfort), és feltárja a kulisszák mögötti világot a "tökéletesség műhelyében". A középpontban a könnyed, francia konyha iránti szenvedély áll. Egy konyha, amelyért Klaus Erfort immár tizenkét éve következetesen, a legmagasabb szintű elismerésekben részesül.
Ez a könyv társ mindazok számára, akik mesterien nagyszerű recepteket szeretnének megismerni. Azonban pont ezekben a tökéletesen egyszerű, otthon, a saját konyhánkban használható receptekben mutatkozik meg Klaus Erfort zsenialitása. Ugyanis csak azok tudják pontosan, hogy a legmagasabb szinten mit is jelent a tökéletesség, akik tökéletesen tisztában vannak az alapokkal.

Photo: © Axel Klein - Martin Repplinger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Klaus Erfort
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783960330509
Nyelv: Német
Oldalszám: 200
Ár: 19 290 Ft