Kobe Desramaults


« Vissza | Szerzők: Kobe Desremaults
  2018. március 03. 11:49

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.


A fáradthatatlanság az életem középpontja. A megvilágosodás kutatása, mind személyes, mind szakmai szempontból szüntelen. A konyhám nem meghatározott képletek, vagyis receptek mentén halad; folyamatosan fejlődik és a pillanat ihleti. Ez az, amire mindenkinek törekednie kellene a konyhában.”

 

 

– Kobe Desramaults
Ez a könyv egy intenzív hároméves együttműködés eredménye Kobe Desramaults-al. A 43 étel-történetét, leírását Stefaan Temmerman, Sarah Vitale and Piet De Kersgieter páratlan fotói díszítik. Desramaults sorai felfedik az In de Wulf és a Chambre Séparée tiszta, hiteles konyháinak fogásait, titkait, történeteit, vagyis a hétköznapjait.

Tejal Rao Rao (The New York Times) az In de Wulf-ról:
“Zarándoklat egy tányérhoz. Azoknak, akik elvándorolnak Dranouter erdeibe, Desramaults csendesen kínálja a világ legizgalmasabb kóstolómenüinek egyikét.”

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Kobe Desremaults
Kiadó: Uitgeverij Kannibaal
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789492677297
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 29 x 3.8 cm
Súly: 1.94 kg
Oldalszám: 280
Ár: 17 490 Ft