Konstantin Filippou / German Version

Német verzió


« Vissza | Szerzők: Konstantin Filippou
  2017. március 25. 17:39

Konstantin Filippou / German Version

Ez a lebilincselő könyv egy olyan bécsi étterem története, ami az elmúlt évek során sikert sikerre halmozott. A séf konyháját, akinek múltja számos európai állomást tartalmaz - többek között az Arzak étteremben és Gordon Ramsay-nél is dolgozott – erősen meghatározza görög származása. 


Ihletet merít más nemzetek szakácsainak munkájából is, figyelemmel kíséri az új technikákat és innovatív tálalási módokat. Mindezeket a hatásokat szerény alapanyagokkal kombinálja, a szárazföldről és a tengerből: báránynyelv és bárányvelő kumkvattal és répa-retek-zellergumó gremolata-val; tőkehal és császárhús sáfrányos aiolival; gnocchi szarvas sonkával, kecskesajttal és spenóttal…

 

 

A könyv a Fool magazin szerkesztőinek segítségével készült el: Lotta (tervezés) és Per-Anders Jorgensen fotóinak hála egy vizuálisan is lenyűgöző mű született.
A szakácskönyv angol és német nyelven egyaránt megrendelhető.

 

Photo: CSV Verlag

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Konstantin Filippou
Kiadó: CSV Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag
Kiadás éve: 2017
ISBN: 978-3950286823
Nyelv: Német
Méretek: 26 x 29 x 4 cm
Súly: 2.11 kg
Oldalszám: 352
Ár: 25 490 Ft